3-221-350

Извештај од акција

31 Dec

Дочек на Нова 2018 година   December 31, 2017   Планинарство

Дочек на Новата 2018 година во планинарски дом Смрека на Попова Шапка. Фотографии на Владимир Трпковски, Петре Милошевски, Војислав Гушевски, Перо Велјановски, Благоја Мк.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција