3-221-350

Извештај од акција

13 Jan

Караџица на Василица   January 13, 2018 - January 14, 2018   Планинарство

Трансверзалци на гости кај домаќините ПСК Драчево "Филип Чакаров" на Василица. Викенд акција на 13 и 14.01.2018 г. до планинарскиот дом Караџица во идилични зимски услови. Фотографии на Војислав Гушевски и Елена Алексоска.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција