3-221-350

Најава за акција

24 Nov

Планинарска вечер -Банско, ПАОК Ентузијаст Струмица   November 24, 2018 - November 25, 2018 Планинарство

img

ДПС Трансверзалец од Скопје ќе гостува на традиционалната меѓународна планинарска вечер организирана од Планинарско Алпинистичкиот Орентационен Клуб ЕНТУЗИЈАСТ Струмица на ден 24.11 2018 г. (сабота) во Хотел Цар Самуил с. Банско - Струмица.

Дводневна посета на Струмичкиот крај предвидува:

Сабота – 24.11.2018 е организирано посета на водопадите во Смолари, Габрово, Колешино, посета на Мокринските извори 

Планинарска вечера 20:00 ч.. Хотел Цар Самуил - музика во живо, вечера, доделување на благодарници, богата лотарија и други изненадуванје. 

Влезница-карта по цена од 600 ден, вечера без вклучени пијалоци 

Сместување-спиење во Хотел Цар Самуил с. Банско / Хотел Атлантис Палас с. Банско / Хотел Подгорски Ан с. Габрово / конаци во црква Свети Петнаесет Струмица / Хотел Тивериопол Струмица / Хотел Илинден Струмица / Хотел Централ Струмица - сите по цена од 600 ден. 

Недела – 25.11.2018 е организирано посета на Манастирот Свети Илија со ручек обезбеден од организаторот.

Цената на превозот ќе зависи од бројот на пријавени учесници и избор на превозно средство.

Пријавување најкасно до 20.11.2018 г. на тел.070/317-740 или во просториите на Друштвото на Редовен состанок - Секој четврток од 20ч.

Facebook Event


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција