3-221-350

Програма од Трансверзалец

30 Mar

Ориентација - Отворено Првенство на Скопје

Најава за акцијата
img

Ориентациониот клуб Трансверзалец и Федерација на Планински Спортови на Македонија ве покануваат да бидете дел од два Ориентациони натпревари во Спортска и Планинска Ориентација на локациите Градски Парк –Скопје и планината Водно. Спорт

Види ја целата најава за акцијата
07 Mar

Обука за ориентација, 19,30 – во простории на друштвото

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција