3-221-350

Програма од Трансверзалец

21 Apr

Марш Количани – Китка „Чичко Јосиф Илковски“

19 Apr

Јакупица – Марш „Чичко Јосиф Илковски“, Патека : Чеплес- Солунска Глава – Караџица – Китка

14 Apr

Беловишки водопади

07 Apr

12 Врвови – Мариово, Дрен, врв. Трите страги 1.478 мнв.

Најава за акцијата
img

Поради временско-климатските прилики и влијанието на остатоците од снегови на големите бистрански височини и жештината и малуводноста на пониските мариовски долини, правиме замена во редоследот на одржувањето на седмиот и осмиот предвиден врв па овој април го искачуваме Врв 8/12: Трите Страги на планината Дрен во Мариово.

Види ја целата најава за акцијата

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција