3-221-350

Извештај од акција

08 Sep

Корапска трансверзала: Мал Кораб 2683m и Голем Кораб 2764m   September 08, 2018 - September 09, 2018   Планинарство

Дводневна тура по повод денот на независноста на Република Македонија организирана од Планинарско Друштво Трансверзалец во состав од 9 члена со поминати 33км и денивелација од околу 2600m. Кампување директно под Мал Кораб односно над Пројфелскиот(Корапски) водопад со прекрасно изгрејсонце.


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција